KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: 15.000 παραγγελίες το μήνα 🚀 τώρα και με LIVE DELIVERY

🚀 Σπάσαμε το φράγμα των 15.000 παραγγελιών το μήνα και το γιορτάζουμε με μία ΝΕΑ υπηρεσία που στόχο έχει να εκτοξεύσει την εμπειρία του delivery στο νησί.

Το KalymnosDelivery και τα συνεργαζόμενα καταστήματα του, εξελίσσονται με μόνο κίνητρο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλους εσάς που μας στηρίζετε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το APP χρησιμοποιείται από όλο το νησί και τους επισκέπτες του!



🤯 Για αυτό αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε μια λειτουργία που αναπτύσσαμε εδώ και καιρό... το LIVE DELIVERY, τη δυνατότητα να βλέπεις ζωντανά σε χάρτη την εξέλιξη της παραγγελίας και την πορεία του διανομέα από το κατάστημα έως την πόρτα σου. Σταδιακά όλο και περισσότερα καταστήματα ενεργοποιούν την υπηρεσία, εξοπλίζοντας τους διανομείς τους με το νέο app δρομολόγησης διανομής.

🆘Όσα καταστήματα έχουν την ένδειξη, σημαίνει πως πάνω από το 50% των παραγγελιών τους έχει εκτελεστεί με LIVE DELIVERY προς τους καταναλωτές. Ενώ αν έχουν και την έξτρα ετικέτα «100%», τότε αυτό σημαίνει πως εκτελούν σχεδόν όλες τις παραγγελίες τους με LIVE DELIVERY.



✅Τα καταστήματα με LIVE DELIVERY τα εντοπίζετε πανεύκολα γιατι φαίνονται μόνιμα ψηλά στη λίστα των καταστημάτων.

Δοκιμάστε το και αν σας αρέσει, μη διστάσετε να ενθαρρύνετε τους διανομείς με τον καλό σας λόγο ή με κάποιο TIP γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό! Όπως με κάθε τι νέο, θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να το συνηθίσει στη χρήση η αγορά, γι αυτό να έχετε λίγη κατανόηση.

👏Στο θέμα DELIVERY μπορούμε να καμαρώνουμε πως κάνουμε άλματα σαν νησί! Κάνετε το εικόνα: Ένας τουρίστας έρχεται από κάθε γωνιά της γης σε ένα «μικρό» νησί του Αιγαίου και όταν παραγγέλνει delivery, εξυπηρετείται από ένα τοπικό app στα αγγλικά βλέποντας σε πραγματικό χρόνο την πορεία του delivery από το κατάστημα, έως την πόρτα του. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά αλλού! Είναι αδύνατο να τα αγνοήσεις και να μην τα αφηγηθείς από στόμα σε στόμα!

Φανταστείτε τι εμπειρία είναι αυτή για τον επισκέπτη μας! Είναι ιστορία που όταν φύγει από εδώ, θα την αφηγείται ξανά και ξανά κάνοντας διαφήμιση στον τόπο που τον εντυπωσίασε!

Το LIVE DELIVERY είναι ένα στοίχημα που θέλουμε να πετύχει γιατί θα βοηθήσει σε πολλά επίπεδα το νησί!

🙏 Δοκιμάστε το με υπομονή και κατανόηση μέχρι να «στρώσει» 100%, καθώς εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι για να δουλέψει σωστά. Ότι περίεργο ή λάθος δεις με το LIVE DELIVERY, μη διστάσεις να μας στείλεις εδώ στα social, για να το μελετήσουμε παρέα

 

Κάλυμνος: Πήραν delivery και κέρδισαν ΔΩΡΑΡΕΣ

  Στις μέρες μας... είναι υπέροχο να βλέπεις τον κόσμο να σοκάρεται για ΚΑΛΟΥΣ λόγους! Και αυτό ακριβώς συνέβη σε 3 συμπολίτες μας αυτές τις μέρες!   Όλοι τους καταχάρηκαν με τα δώρα που...

2024-07-30
περισσότερα
Κάλυμνος: Πήραν delivery και κέρδισαν ΔΩΡΑΡΕΣ

  Στις μέρες μας... είναι υπέροχο να βλέπεις τον κόσμο να σοκάρεται για ΚΑΛΟΥΣ λόγους! Και αυτό ακριβώς συνέβη σε 3 συμπολίτες μας αυτές τις μέρες!   Όλοι τους καταχάρηκαν με τα δώρα που...

2024-07-29
περισσότερα
Κάλυμνος: Αυτή την Πέμπτη το Live για τα δώρα στο «Μπαλάκι» 📢

Αυτή την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα δίνουμε ραντεβού σε LIVE στο INSTAGRAM για να κληρώσουμε παρέα τα δώρα  από το Μπαλάκι.   Εδώ στο KalymnosDelivery δεν ξεχνάμε το ραντεβού μας, με όλους εσάς...

2024-07-22
περισσότερα